Tavla ve Bahis Bilgini konuştur

27 Eylül 2012 Perşembe

tavlada Kasa yönetimi nasıl olmalı?

.

Haftalık kar/zarar tablonuz seçtiğiniz oyunların stake'lerine, oynadığınız oyun sayısına göre değişmektedir. Kendinize muhakkak haftalık oyun hedefi koymalısınız. örneğin 70 oyun 5 lik partiler. oyun miktarı 30 tl diyelim. Toplam gireceğiniz limit 2100 tl. Ortalama %64 lük bir başarıda 600-700 tl arası bir miktar kalır. yani 70 oyunda 45 oyuna tekabül eder. bu hedeften. burdaki önemli husus şu; eğer oynadığınız partilerin miktarlarını devamlı karıştırısanız, kaybedince hırslanıp arttırırsanız ya da böyle bir yapınız varsa asla başarı olamaz ve hüsranla biter. Bir önemli husus ise 5 lik parti ''vido kullanıldığı'' için normal partiden çok hızlı biter. İlk oyun karşılıklı restleşmeler yüzünden 3-4 dakikada da bitebilir.

İlerlemiş oyuncular 5 de biten maç oyunlarınıa yaklaşık miktarlada limitli money game'ler ekleyebilirler. Money game'ler single oyunlardır. Oyun katlandıkça para da katlanır. örnek;

oyun 4 e katlandı ve kazandınız. 14 tl - 56 tl lik oyun oynadınız.

kazancınız 14 tl X 4 = 56 TL' dir. 

Oyuna devam etme mecburiyeti yoktur. 5 de biten maç oyunun da ise küp kullanılır ama para katlanmaz.

Lütfen şunu unutmayın aynı oranda ve aynı maç uzunluğunda oynağın. Profesyonellere dikkat ettiğiniz zaman böyle yaptıklarını göreceksiniz.

17-24.09.12 tarihleri arasında 3. gün zarar diğer günler karla kapatabildim. Net kar: 970 lira. Burada önemli olan sizi üzecek bir riske girmemek.

*money game hakkında detaylı bilgi çalışma sunulacaktır.
*maç oyunları ile ilgili detaylı bilgi çalışma sunulacaktır. Tavla Keyfi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder