Tavla ve Bahis Bilgini konuştur

26 Eylül 2012 Çarşamba

hakkında



Tavladelisi 26.09.2012 tarihinde açılmış olup, amacı dünyada oynanan tavla kurallarını Türk oyunculara tanıtmak ve aynı zamanda online güvenilir paralı tavla oynatan siteleri tarafısz bir şekilde ele almaktır.

world class tavla oyuncularının oyunlarını analiz etmek, pozisyon arşivi üretmek ve dünyada oynanan küplü tavlayı satranç gibi ele almak ayrıca milli board oyunumuz olan tavlayı profesyonel bi şekilde tanıtarak yaymak Tavladelisi'nin en önemli önceliğidir.

Tavladelisi'nde yer alan tavla odaları kesinlikle denenmeden size tanıtılamaz.Tavladelis'inin içeriğini oluşturan-oluşturacak kişiler körleme tavla oynayabilen, 30.000 paralı oyun oynamış, var olan tavla kitaplarını okumuş ve bunları sizlerle paylaşmayı görev edinmiş kişilerdir.

Tavladelisi hobinizi ilerletmenize ve dünyada Phill Simborg gibi profesyonellerin  saati 100 usd den verdiği derslerdeki içeriği profesyonel biçimde sizlerle paylaşacaktır.

Burada bulunan bilgiler, bir oyuncuyu prosfesyonelleştirmeye yönelten adımlardır.

Tavladelisi'nin içeriği tamamen özgün olup, kesinlikle içeriği izinsiz paylaşılamaz. Herhangi bir yayın organında, kitap, dergi vs. için kullanılıp basılamaz..











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder